Stukje geschiedenis

Wij zijn de Honden Africhtings Vereniging Visdonk ook wel afgekort als H.A.V. Visdonk.

De roots van HAV Visdonk liggen in 1985 alwaar een aantal mensen een nieuwe BD (Bouvier Dressuur) vereniging beginnen op een veldje achter het theehuisje te Roosendaal, gelegen in het bosgebied van Visdonk (waaraan de naam van de vereniging ontleend is).
Na een gedwongen verhuizing naar de huidige locatie op de Elderseweg in 1989 besluit BD Visdonk op 1 oktober 1991 afscheid te nemen van de BD groep en zich aan te sluiten bij de NBG om als een “alle rassen vereniging” verder te gaan. De naam BD Visdonk verandert hiermee dan ook in H.A.V. Visdonk. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: